Angels & Airwaves

"I'm sorry I have to say it but you look like you're sad.
Your smile is gone, I've noticed it bad.
The cure is if you let in just a little more love.
I promise you this, a little's enough.

Just a little..."

Efter att mitt 360 kollapsat och jag sedan tidigare inte har tillgång till några kanaler så går dagarna otroligt sakta.
Spenderar den mesta tiden på att lyssna på en del gamla plattor, och läser det jag nu kan få tag i..
Vilket i och för sig inte är speciellt dumt heller, men i och med detta samt att jag varit sjuk nu i ett par dagar har gjort att mina sömnvanor (vilket tidigare var rätt fucked) nu är ännu mer fucked up. Kan ju hoppas på att det snart har gått runt ett varv och är tillbaka dit vanliga människor befinner sig.

Skolarbete skulle ju givetvis också kunna vara ett sätt att få timmarna att gå..

Och var fan har jag lagt min death cab.-skiva??

Ska åtminstone försöka mig iväg till kursen Hållbar Utveckling imorgon. Intressant kurs, tycker i alla fall jag, men alla de övriga ekonomerna samt arkeologerna (vi läser kursen tillsammans) verkar se det som världens mest onödiga tidsfördriv. Har flyttat tvärs över landet och hoppats på att möta vettiga människor, men ibland känner man bara "happ, men var är dem?"

I och med ny kurs, och med nya människor att lära känna (arkeologerna) så dyker alla de där vanliga frågorna upp igen. "Du pratar ju inte värmländska!" "Naaaee, men det är ju en fördel också om ni förstår vad jag säger"
Jag kanske låter som en grymt bitter människa just nu, men jag antar bara att det har med min förkylning att göra.. och en viss bit hemlängtan.

RSS 2.0