Bleeding

Så har jag gjort min debut, och även min avskedsmatch för Jössefors herrar. Inga blommor där inte. Fan vad dåligt!
Nej, riktigt så illa var det inte. Skönt att röra på sig lite och min halvtimme räckte gott och väl.

Imorgon väntar 20-års kalas hos Bacon. Kan bli riktigt trevligt, det är ju inte var dag man hänger med de killarna, så det blir nog rena julafton för min del. Linus har gått och blivit gammal, en är ju så stolt så det förslår. Nu är ju bara frågan, vad fan ska jag köpa? Lego? Kondomer? Presentkort på "boa"? Jaja, jag kommer nog på nåt finurligt..

Jag börjar acceptera tanken att flytta till Visby.. men jag vet inte om jag känner mig glad eller ledsen.

Intressant dag för övrigt. Tillfälligt chef på OK.. ändrar drivmedelspriser, vilket makt en har ändå. Får skicka ut grupp-sms till polarna "Happy Hour" mellan 12-13!

Nu lyssnar vi vidare på Ignite - Bleeding.

Off to Klässbol

Träffade på en antik människa förut. Mera känd som artistvärldens svar på Quasimodo. Svenne i Hep Stars, vilken lirare!
Så ikväll blir det drag i Klässbolsparken, och återigen så får jag ta ansvaret för baren. Jag lyckas verkligen aldrig att slingra mig ur det. Men men, det är nog ganska kul ändå när jag väl tänker efter. Bara det att det påminner så sjukt om mitt jobb vilket får mig att bli så less. Fast vi säljer i och för sig inte alkohol (mer än 3,5) på OK. Men det hade varit lite roligt faktiskt om vi nu fick göra det..

Blir nog en och annan öl för mig själv också sen när det väl är över.

Väl mött i parken!

Soil, Soil

Det var ju fan också! Skulle ju bränna en skiva att ta med till jobbet imorrn.. Jaja, jag får väl återigen ställa klockan alldeles för tidigt.. Kanske, kanske

Tillbaks.. För stunden åtminstone

Nyss hemkommen från Palladium. Ett alltmer återkommande nöje på sistone. Och jag menar givetvis biografen. Nya Harry Potter-filmen måste man ju bara se, så det passade ganska bra såhär på en torsdag. Alltså, bio överhuvudtaget känns väldigt bra oavsett vad de nu visar. Måhända att ljudet inte är det bästa. Ej heller bilden. Definitivt inte sättet man sitter. Luftkonditionering är under all kritik. Men jag trivs ändå! Ett enkelt sätt att komma ifrån allt annat och ett tillfälle att kunna sluta tänka för ett ögonblick. Nu var faktiskt filmen ganska bra ändå. Känns som de hittat rätt regissör i och med de två senaste filmerna. Jag må ändå erkänna att den senare av dem var väldigt dyster, men det hade man ju ändå förväntat sig. Filmerna har tagit en lite seriösare vändning, även fast de små pinsamma kärleksskämten kvarstår.

Nu blir det dock sängen alldeles snart (troligtvis inte, men någon dag måste det ju ändå hända. Likaså alla morgnar när man ställer klockan på ringning alldeles för tidigt i hopp om att man någon gång kommer gå upp). Helgen väntar, men känns ändå som det kommer bli rätt ensamt. Kanske det man behöver egentligen. Risken finns väl att man tänker alldeles för mycket. Men man kan ju alltid gå på bio?!

Nu spelas Tegan & Sara's Soil, Soil i mp3'n. Den är fan riktigt bra!

RSS 2.0