Visekon

Jag är på plats. Har varit i nästan 2 veckor snart. Har hunnit träffa mängder med folk, de flesta väldigt trevliga. Har hunnit festa very much indeed. Känns som man antingen är konstant full, eller konstant bakfull. Nu har jag dock två lugna dagar på rad. Eller, jag tog mig väl rättare sagt.

Egentligen har jag idétorka och vet inte vad jag ska skriva om, eller varför. Har haft sen innan jag åkte. Orkar verkligen inte beskriva hur jag bor, eller vad mina nya vänner heter.. antar att de som läser har en viss insikt i vad som gäller när det kommer till att studera.

Jag har det dock ganska bra, och trivs jag fortfarande efter ett halvår så blir jag nog kvar här också.

Greetings från ön!

Flyttlådor och minnen

Gäspar ikapp med mig själv i detta nu. Har tillbringat två dagar hemma hos mamma, mitt eget lilla rehabiliteringshem. Men imorse var det visst dags att åka hem igen. Att jag ska ha det så sjukt svårt med tidiga morgnar. Frukost har jag inte ätit heller. Ska alldeles snart släpa mig iväg till Konsum.. Problemlösning.

Mamma tillbringar dagen här också. Hon skulle visst hjälpa mig att packa. Finns dock inte så mycket för henne att göra, så hon har sättit sig tillrätta i tv-soffan. Lika bra det, så kan jag få pyssla ifred.

Har inte bott här i två år ens, men man har ändå dragit på sig massa minnen i form av både det ena och det andra. En CD, en film, en ljusstake, en kudde.. Vad har inte en historia i sig? Så det är med lite vemod jag packar ihop samt slänger en del prylar.

Nä, nu får det fan bli Konsum.. Jag är grymt hungrig!

Det snurrar i min skalle

Det hade kännts jävligt gött att köra utekväll till fullo ikväll, men det blev visst bara litegrann. Det suger att spela match på en söndag. Fotboll är kul, men ändå. Blev dock en liten (krog)runda ikväll. Först ett par öl ute på strand, sen en giant-öl på hotellet och avslutningsvis en grogg hos bengan. Inte dumt så!

Överkurs i bloggande dock, i och med att jag och Wadman bloggade förut, åtminstone den sistnämde.. kul att han också får öva på sitt vokabulär. Nu väntar allt packande inför Visby och även en avslutande fest borta i Dottevik. Får helt enkelt ladda inför den istället.

Fan, jag är så jävla nära att bara dra ner på bryggan och dricka mig redlös.. bara för att jag känner för det. Glömma allt och bara ha det så roligt som man bara kan. Slippa denna Amy Mcdonald på Spotify. En annan kväll helt enkelt..

This will be the death of us all

Så dök även min Set Your Goals-skiva upp. Äntligen, efter att ha lyssnat sönder Emil Jensens Orka Då under helgen så kan det behövas något nytt. Och om inte det var nog så går Green Days nya på högvarv borta på Blästervägen 2. Nog för att Spotify är bra att ha, men äkta vara känns så mycket bättre och mycket mer personligt.

4 arbetsdagar kvar.. Bara en sån grej liksom.

Är rätt filmsugen av mig också. Känns bra att veta att man har hyrfilmsansvar på OK då.. det blir till att välja och vraka först utav alla imorgon. En lite förmån man har på företaget.. åtminstone en vecka till.

Hur lyckliga kan vi bli

Jag känner inte ens för att ringa någon. Det är nog första gången någonsin. Ska jag ta det som något positivt?
Har varit ute på bryggan, och ändå haft det ganska trevligt. Satt där på parkbänken utanför och pratade i timmar, kändes det som, och ändå var klockan bara tjugo i två.. Det kändes dock bra. Lite insikt har man ändå fått. Jag vet nu att det inte är något att bygga vidare på, mer än vad jag redan visste.

Om några veckor har jag min s.k. avskedsfest. Har alltid haft delade meningar om sådana tidigare, men nu känns det rätt okej. Jag vill träffa de jag tycker bra om innan jag drar vidare. Jag vill inte ha den känslan av att man bara stack innan någon förstod vad som hände. Kom och säg hej, ge mig en kram och säg att du kommer sakna mig, för jag kommer sakna dig också.

"Jag lät hennes lärda läppar leda mig, förleda mig, lura mig.."

RSS 2.0